Livets smukke øjeblikke

Historier er mangfoldige, og kan være en måde at organisere lives vandfald af små og store øjeblikke, i fotografiske små lommer af den virkelighed vi oplever.

Nogle historier er er om de farverige mennesker der tegner sig i vores liv, de børn vi er heldige at få, de sejre vi har arbejdet hårdt for, som fortæller om lykke og om smukke glimt – billeder af virkeligheden og hvad vi bliver mest grebet af i livets smukkes øjeblikke.

livets dilemmaer

Andre billeder er mere komplekse og udtrykker fortvivlelse ved at fange nogle af livets dilemmaer, som har potentialer til at blive værdifulde for os. Vores historier om –  det levede liv, eller om det liv vi ønskede, eller det liv vi mistede eller det liv der venter os lige om lidt – er oftest rodede fortællinger af enkelte billeder og historier som udspiller sig. Hvor det enkelte billede er kompliceret at tolke og endnu sværere finde mening i, i forhold til andre billeder som også tegner historien- der kommer før og efter i historien.

Nogle historier er særligt værdifulde for os

Nogle historier er særligt værdifulde for os, og giver os en måde at ”finde rundt” i livet på. De kan være en vej til at organisere vores erfaringer og følelser på,  og på den måde finde frem til en mening i vores eget liv.

Vi fortæller håbefuldt om og lader ønsker udspiller sig i historier Vi kan ikke undslippe historierne og det er gennem dem, vi finder ud hvad der er vigtigt i vores liv. Historier og fortællinger peger på og udfolder potentialer og muligheder på vejen igennem livet landskab.

Jane Salby

Projektleder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.