Hendes egen lille historie

mulighed for at følge min lille pige

Billedhistorier er en fantastisk mulighed for at følge min lille pige fra hendes fødsel og til hendes 2 års fødselsdag, der sker så mange ting i et lille barns livs som man let kommer til at glemme, så en billedhistorie af min datter er en dejlig reminder af, hvad hun har gennemgået fra lille bitte nyfødt ,til hun begyndte at spise, kravle, gå, smile, pludre hendes 1. Fødselsdag hendes 1.jul ferierne vi har været på, alle de dejlige skøre ting og hoveder hun laver.

hendes egen lille historie

Er virkelig glad og fornøjet over at kunne ,følge hendes egen lille historie i billeder.  Jeg ville ønske at jeg havde haft den mulighed da mine to andre børn var små ,jeg har spurgt om billed historie måske kan hjælpe med at lave en billed historie af dem, med alt hvad jeg nu kan finde fra da de var små.Glæder mig til at se resultatet.

/Lise-Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.